Sâmbătă, 15 Iun 2024
You are here: Home Servicii panouri publicitare
Servicii panori publicitare Advert Outdoor

Afisare si neutralizare panouri publicitare in Bucuresti si in tara

Decorare panouri unipol, backlit, billboard, decorare mesh, citylight cu echipa de alpinisti specializati, cu experienta. Asiguram decorare mesh in Bucuresti si in toata tara. Montaj mesh, decorare, neutralizare panouri. Decorare blue-back si autocolant, neutralizare la orice dimensiuni si orice inaltime.

Intretinere panouri publicitare in Bucuresti si in tara pe orice tip de panou publicitar

Indiferent daca aveti 1 sau 1000 de panouri, acestea trebuie intretinute. Backlit-urile in principal, trebuie sa arate cat mai bine (daca tot se percepe un tarif de premium, nu?), instalatia electrica sa functioneze, neoane schimbate, aspectul exterior sa fie ok, vopsite din cand in cand, reparat unde trebuie.

Unipol-urile pe de alta parte sunt structuri metalice de rezistenta mare si chiar daca nu pentru aspect, pentru protejarea structurii la coroziune - rugina, proiectantul a mentionat in schita tehnica faptul ca acestea trebuie vopsite o data la 1-2 ani. Plus ca se mai arde un bec de halogen sau de reflector cu gaz.

Intretinere panouri publicitare in Bucuresti si in tara

Monitorizare panouri publicitare in Bucuresti si in tara

Autorizare panouri publicitare in Bucuresti si in tara

Inainte de a monta panoul trebuia obtinuta autorizatia de constructie. O mie de hartii, umblatura, timp pierdut: Contract de inchiriere, extras CF pe locatie, intabulare, scoatere din circuit agricol, masuratori topo la locatie, plan de situatie, viza de la cadastru, certificat de urbanism, avize de la utilitati, apa, gaz, electricitate, telefonie, politie, drumuri, primarii, memoriu tehnic, proiect de arhitectura, proiect de rezistenta structura, proiect de fundare, schite, amplasamente, si intr-un final AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE. Dar nu am terminat... Deschidere de santier, sapaturi in prezenta reprezentantilor de la firmele de utilitati unde e cazul, poze cu lucrari ascunse, vizite de la Inspectia de stat in constructii.

Productie, transport si instalare panouri publicitare in Bucuresti si in tara

Productie postere de orice tip si marime

Planing-uri si strategii outdoor Outdoor media buying

Service si postgarantie panouri publicitare Bucuresti si taraMonstrul a fost rapus... Unipol 14x10 cazut la vant

 

 Unipol 14x4 cazut

 

Imaginile vorbesc de la sine insa datele tehnice suna catastrofal. Este vorba de o constructie unipol de 14x10m amplasata "dupa ureche" si cazuta in urma unui vant de intensitate medie. Comparativ dimesiunile sunt ale unui bloc cu 6 etaje. Efectul e ca si cum ai arunca un TIR de la etajul 6.

In goana dupa vizibilitate, atat clientii cat si unii publicitari ignora cele mai simple reguli de proiectare si constuctie.

Rezultatul ? Pagube de cateva mii de euro, asta in cazurile fericite in care nu sunt alte daune, materiale sau umane pentru ca atunci s-ar lasa cu inchisoare.

 Chiar daca dureaza si costa mai mult, este important ca astfel de lucrari de constructie si montaj unipol sa fie executate de specialisti, in baza studiilor de rezistenta si stabilitate, cu responsabilitate maxima.